Labdarúgás

2024.09.11. 21:48

Szerdán rendezték a vármegyei kupa második körét

A Bács-Kiskun vármegyei kupa második körét rendezték meg szerdán, több mérkőzés azonban elmaradt, egyet egy héttel elhalasztottak, így tizenhárom helyszínen futottak ki a pályára a csapatok. Vármegyei első osztályú ellenfélen lépett túl a Bácsborsód, két helyszínen büntetőpárbaj döntött.

Vincze Miklós

A 2. forduló meglepetését a Bácsorsód szállította, amely 4-1- arányban győzte le a vármegyei első osztályban szereplő Bácsalmást. Schobloher Richárd góljával a hazaiak szerezték meg a vezetést, Patocskai Patrik az 58. percben egyenlített. Öt percre rá azonban újra a Borsód vezetett, Török Endre találatával. Ezután eredményes volt még a hazai Schobloher Patrik és Lovászi Ferenc is, így 4-1-es győzelemmel jutott tovább a Bácsborsód a 3. körbe.

labdarúgás, vármegyei kupa,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Két olyan mérkőzésen, amelyen vármegye hármas csapatok találkoztak egymással, büntetőpárbaj döntött. A Szabadszállási VSE-Szakmári KSE találkozó 4-4-re végződött, a 11-es párbaj 8-7 arányban a hazaiak nyerték. 1-1-re végződött a Bócsa-Fülöpszállás rangadó, itt a vendégek rúgták jobban a büntetőket, 8-7-es győzelemmel jutottak tovább.

Eredmények: (zárójelben római számmal jelezzük, melyik csapat hányadik osztályban szerepel):

Fülöpjakab SE (III.)-Kecskeméti LC (I.) 0-6,

Kerekegyházi SE (II.)-Kiskunfélegyháza (I.) 2-7,

Városföldi SE (III.)-SC Hírös-Ép Egyesület (I.) 0-4,

Bugac KSE (III.)-Ladánybenei LC (II.) 2-8,

Bácsborsódi SK (III.)-Bácsalmási PVSE (I.) 4-1,

Nemesnádudvari KSE (II.)-BSE Vaskút (II.) 11-0,

Miklósi GYFE (III.)-Akasztó FC (I.) 1-3,

Kunság Baromfi-Kaskantyúi FSE (III.)-Kecel FC (I.) 2-5,

Dunaszentbenedek KSE (III.)-Uszód KSE (III.) 0-6,

Bócsai SE (III.)-Fülöpszállási SE (III.) 1-1, büntetőkkel: 7-8.

Szabadszállási VSE (III.)-Szakmári KSE (III.) 4-4, büntetőkkel: 87-7.

Mélykúti SE (I.)-Kiskőrösi LC (I.) 2-8,

Kunfehértó KSE (III.)-Tompa SE (III.) 4-0.

A Szentmárton SE (III.)-Harta SE (I.) mérkőzést szeptember 18-án, 16 órai kezdettel vívják meg.

Kilenc csapat nem tudott kiállni, a vármegyei igazgatóság egyöntetűen 3-0-ás gólkülönbséggel a kisorsolt ellenfélnek adta a találkozót.

Nyárlőrinci LSC (II.)-Lajosmizsei VLC (I.) 0-3, Lakiteleki TE (II.)-Solti FC (I.) 0-3, Katonatelepi SE (III.)-Kunszállás SE (I.) 0-3, Felsőszentiváni SK (III.)-Bajai LC (I.) 0-3, Csátalja SE (III.)-Kunbajai SE (I.) 3-0, Sükösd SC (III.)-Garai KSE (III.) 0-3, Bátyai SE (III.)-Anda Kalocsa FC (I.) 0-3, Császártöltés EFSK (III.)-Soltvadkerti TE Soltút (I.) 0-3, Kisszállási SC (III.)-Jánoshalmi SE (I.) 0-3.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában