Labdarúgás

2024.09.06. 13:33

A harmadik fordulót rendezik a vármegye egyben

Ezen a hétvégén a harmadik fordulót rendezik meg a vármegyei elsőosztályú bajnokságban. Szombaton és vasárnap egyaránt négy-négy mérkőzést rendeznek meg.

Vincze Miklós

Öt száz százalékos csapat van még a vármegyei első osztályban. Közülük a bajnoki címvédő Tiszakécskei LC II. a szintén mind a két eddigi mérkőzését megnyerő Kecelt fogadja. A szintén két meccset nyerő Bajai LC a Kiskőröst fogadja hazai pályán, a még szintúgy hibátlan Lajosmizse pedig a Kunbaja vendége lesz. Szombaton lesz egy olyan mérkőzés is, amelyen két, eddig nyeretlen csapat találkozik, a Kecskemét LC és az Akasztó. 

labdarúgás, vármegye I, bajnokság
A Tiszakécskei LC II és az Akasztó első fordulóbeli összecsapása hazai győzelmet hozott.
Fotó: Szentirmay Tamás

Az éllovas Solt vasárnap lép pályára, Bácsalmáson. A Jánoshalma a Soltvadkertet fogadja a hazai pályán, a Harta pedig a Kiskunfélegyházát. Ezen a hétvégén debütál a Kalocsa kispadján Vaskó József, a paprikavárosiak ellenfele az SC Hírös-Ép lesz. 

SZOMBAT, 16.30

Vármegye I.: Kunbajai SE-Lajosmizsei VLC, Kecskeméti LC-Akasztó FC, Bajai LC-Kiskőrösi LC, Tiszakécskei LC II.-Kecel FC.

VASÁRNAP, 16.30

Vármegye I.: Jánoshalmi SE-Soltvadkerti TE Soltút, Anda Kalocsa FC-SC Hírös-Ép Egyesület, Harta SE-Kiskunfélegyháza, Bácsalmási PVSE-Solti FC.



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában