Mérkőzés

2024.09.15. 10:19

Férfi kézilabda: a Kiskunmajsa túl nagy előnyt adott

A férfi kézilabda NB II. G csoportjában az újonc Kiskunmajsai KC az Üllőt fogadta hazai pályán az 1. fordulóban. A Tigrisek bár nagyon küzdöttek, végül egyetlen góllal alulmaradtak. A Kiskunmajsa túl nagy előnyt engedett a második félidőben.

Nyitray András

Jobban kezdte a vendég Üllő a férfi kézilabda találkozót, mely alig tíz perc után 5–2-re vezetett már. Nem esett a találkozó elején sok gól, ezt követően viszont ismét a vendégek kapták el jobban a fonalat, többször is négy gólra nőtt a különbség. Szünet előtt Tan talált még be hazai oldalon, így 11–14 állt az eredményjelzőn a szünetben, nem volt tehát reménytelen helyzetben a Kiskunmajsa.

férfi kézilabda, Üllő, mérkőzés
A Kiskunmajsa becsülettel harcolt 
Fotó: Tapodi Kálmán

Fordulás után borzalmasan sikerült az első tíz perc a majsai játékosoknak, ennek az lett az eredménye, hogy 14–20-ra ellépett az Üllő, s úgy tűnt, hogy eldőlt a bajnoki. Nem adta azonban fel a Kiskunmajsa, a Tigrisek hatalmas elánnal vetették bele magukat a hajrába. Tóth, Ritter, Tan és Kuklis termelte a gólokat, előbb megfelezték hátrányukat, majd az 54. percben már csak egy volt a különbség (22–23). Hétméteresek és kiállítások tarkították az utolsó perceket, az Üllő ugyan megint ellépett három góllal, de a hajrában 24–25-nél ismét a Kiskunmajsa támadhatott még az egyenlítésért. Bár hatalmasat harcolt az újonc, a pontot nem sikerült feltenni arra a bizonyos i-re a legvégén, így vereséggel indult a férfi kézilabda találkozó.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában