Labdarúgás

2024.08.20. 13:35

A vármegye három Középcsoportjának a sorsolása

A hétvégén elrajtolnak a küzdelmek a vármegyei harmadosztályú bajnokság mind a négy, a Déli, az Északi, a Közép és a Nyugati csoportjában. A Középcsoportban a november 16-17-i hétvégén zárul az őszi idény.

Vincze Miklós

A harmadosztályú bajnokság Közép csoportja a tavasszal tizenhárom csapattal zárt, ősztől is tizenhárom csapat vitézkedik ebben a csoportban. 

labdarúgás, vármegye III,
A Kisszállás együttese átkerült a Közép csoportba
Fotó: Kárászné Hurtony Renáta

A létszám tehát változatlan, a mezőny összetétele azonban öt helyen is változott. Átkerült a Közép csoportból az Északiba a Fülöpszállás, a Szabadszállás és az Izsák, nem indít csapatot a Szank, a Nyugati csoportba kerül át a Kecel Senior, ezzel öttel csökkent a létszám. Átkerült viszont az Északi csoportból a Közép csoportba a Jászszentlászló, a Tiszasas és a Tiszaug, a Déli csoportból a Kisszállás, illetve újra indít csapatot a Tabdi.

Vármegye III., Közép csoport

1. forduló

Augusztus 24., szombat, 17.30: Bócsai SE-Tabdi KSE, Kisszállási SC-Kunfehértó KSE, Soltvadkerti TE Soltút II.-Jászszentlászlói SE, Balotaszállás FC-Tiszasasi FSE, Tiszaug SE-Kunság Baromfi-Kaskantyúi FSE.

Augusztus 25., vasárnap, 17.30: Akasztó FC II.-Kecel FC II.

2. forduló

Augusztus 31., szombat, 17.30: Kaskantyú-Balotaszállás, Tiszasas-Soltvadkert II., Jászszentlászló-Kisszállás, Kunfehértó-Bócsa, Tabdi-Kiskőrösi LC II., Kecel II.-Tiszaug.

3. forduló

Szeptember 7., szombat, 16.30: Kiskőrös II.-Kunfehértó, Bócsa-Jászszentlászló, Kisszállás-Tiszasas, Soltvadkert II.-Kaskantyú, Balotaszállás-Tiszaug.

Szeptember 8., vasárnap, 16.30: Akasztó II.-Tabdi.

4. forduló

Szeptember 14., szombat, 14.30: Balotaszállás-Kecel II. 16.30: Tiszaug-Soltvadkert II., Kaskantyú-Kisszállás, Tiszasas-Bócsa, Jászszentlászló-Kiskőrös II., Kunfehértó-Akasztó II.

5. forduló

Szeptember 21., szombat, 16.00: Kiskőrös II.-Tiszasas, Kisszállás-Tiszaug, Soltvadkert II.-Balotaszállás, Kecel II.-Tabdi.

Szeptember 22., vasárnap, 16.00: Akasztó II.-Jászszentlászló, Bócsa-Kaskantyú.

6. forduló

Szeptember 28., szombat, 16.00: Soltvadkert II.-Kecel II., Balotaszállás-Kisszállás, Tiszaug-Bócsa, Kaskantyú-Kiskőrös II., Tiszasas-Akasztó II., Kunfehértó-Tabdi.

7. forduló

Október 5., szombat, 15.00: Kiskőrös II.-Tiszaug, Bócsa-Balotaszállás, Kisszállás-Soltvadkert II., Tabdi-Jászszentlászló, Kecel II.-Kunfehértó.

Október 6., vasárnap, 15.00: Akasztó II.-Kaskantyú.

8. forduló

Október 12., szombat, 15.00: Kisszállás-Kecel II., Soltvadkert II.-Bócsa, Balotaszállás-Kiskőrös II., Tiszaug-Akasztó II., Tiszasas-Tabdi, Jászszentlászló-Kunfehértó.

9. forduló

Október 19., szombat, 14.30: Kiskőrös II.-Soltvadkert II., Bócsa-Kisszállás, Kunfehértó-Tiszasas, Tabdi-Kaskantyú, Kecel II.-Jászszentlászló.

Október 20., vasárnap, 14.30: Akasztó II.-Balotaszállás.

10. forduló

Október 26., szombat, 14.30: Bócsa-Kecel II.,Kisszállás-Kiskőrös II., Soltvadkert II.-Akasztó II., Tiszaug-Tabdi, Kaskantyú-Kunfehértó, Tiszasas-Jászszentlászló.

11. forduló

November 2., szombat, 13.30: Kiskőrös II.-Bócsa, Jászszentlászló-Kaskantyú, Kunfehértó-Tiszaug, Tabdi-Balotaszállás, Kecel II.-Tiszasas.

November 3., vasárnap, 13.30: Akasztó II.-Kisszállás.

12. forduló

November 9., szombat, 13.30: Kiskőrös II.-Kecel II., Bócsa-Akasztó II., Soltvadkert II.-Tabdi, Balotaszállás-Kunfehértó, Tiszaug-Jászszentlászló, Kaskantyú-Tiszasas.

13. forduló

November 16., szombat, 13.00: Tiszasas-Tiszaug, Jászszentlászló-Balotaszállás, Kunfehértó-Soltvadkert II., Tabdi-Kisszállás, Kecel II.-Kaskantyú.

November 17., vasárnap, 13.00: Akasztó II.-Kiskőrös II.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában