Labdarúgás

2024.08.24. 17:57

Gólzáport szabadított a Kécske Újpestre

A Budapest bajnokság 4. osztályában szereplő Duna SK vendége volt az NB III.-as Tiszakécskei LC a MOL Magyar Kupa második fordulójában. A papírforma sima vendéggyőzelmet ígért, Balogh Pál csapata igazolta is a papírformát.

Vincze Miklós

Kécskei továbbjutást, mi több, magabiztos kécskei továbbjutást ígért ez a párosítás. 

labdarúgás, magyar kupa, Tiszakécske,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Hamar kiderült, hogy a várakozások megvalósulnak. Nyolc percig bírta kapott gól nélkül a lelkes hazai amatőr gárda, a 18. percre viszont már negyedszer volt kénytelen maga mögé nyúlni dr. Fárbás Csaba, a IV. kerületiek kapusa, hogy aztán a félidő végéig még hatszor vonuljanak középkezdéshez a hazaiak. Különösen a félidő utolsó öt perce lett mozgalmas, már-már Wagner-operák mindent elsöprő viharainak az erejét idézte, ugyanis ez a fázis öt vendéggólt hozott. A második játékrészben némileg csökkent a kécskeiek által Újpestre zúdított gólzápor heve, még ötször találtak be a hazaiak kapujába. A vendégek nagyjából testvériesen osztoztak a gólokon, tíz Tisza-parti játékos talált be a Duna SK hálójába, öten (Takács Tamás, Balázs Benjámin, Géringer Tamás, Marsa Levente és a csereként beállt Sipos Zoltán) dupláztak.

Duna SK-Tiszakécskei LC 0-15 (0-10)

Budapest, UTE Bánka Kristóf Sportközpont, vezette: Bodnár Ádám (Balla Levente, Vilmányi Simon)

Duna SK: Dr. Fárbás – Vig (Lázár 76.), Vincze (Nap 46.), Almási, Gurbán (Egresi 46.), Orosz, Vida (Donner 63.), Selmeczhy, Tamási (Kocsmár 54.), Ágotai, Arany. 

Tiszakécskei LC: Szmola – Csáki, Takács, Balázs (Birduka 46.), Takács Zs. (Lehoczky 46.), Géringer, Boldizsár (Grünvald 70.), Sallai, Marsa (Sipos 70.), Tóth B., Valencsik (Krupánszki 46.). Vezetőedző: Balogh Pál.

Gól: Takás 8., 17., Balázs 14., 18., Géringer 38., 44., Marsa 41., 46., Tóth B. 42., Boldizsár 43., Krupánszki 60., Sipos 78., 88., Grünvald 83., Csáki 87. 

Sárga lap: Almási 86. illetve Donner 68. perc. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában