Labdarúgás

2024.07.01. 11:50

Megtartották az éremátadót Kunbaján

A hétvégén adták át Kunbaján a bajnoki ezüstérmeket a Bács-Kiskun vármegyei első osztályú labdarúgó bajnokságban a második helyen végzett csapat tagjainak.

Vincze Miklós

Kunbaján a bajnokság lefújása pillanatában inkább bánatot, mint örömöt okozott az ezüstérem, hiszen a bajnokság az utolsó pillanatig nyílt volt, és egészen az utolsó mérkőzés hajrájáig úgy festett, hogy az aranyérem Kunbajára kerül. Ez végül nem így alakult, viszont a Kunbaja számára óriási eredmény, hogy a csapat fennállása legjobb eredményét elérve a második helyen végzett a vármegyei bajnokságban.

labdarúgás, Kunbaja SE, érem
A Kunbaja játékosai és a szakmai stáb
Fotó: dr. Varga Dorottya

Az elmúlt hétvégén tartották meg Kunbaján az éremátadót. Mivel az esemény kis híján belenyúlt a júliusba, a teljes keret nem tudott megjelenni, de azért megadták a módját ennek a jeles alkalomnak. Az érmeket Halász István polgármester osztotta ki, a jó hangulatról pedig egy illusztris vendég gondoskodott, a labdarúgó mérkőzések egyéni tolmácsolásáról közismert, és így a vármegyei foci berkeiben is méltán népszerű Horti Gábor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában