Birkózás

2024.06.25. 11:42

Gangl Zétény nemzetközi versenyen állt dobogóra

Folyamatosan zajlik az élet a nyár folyamán a Soltvadkerti TE-nél, az egyesület versenyzői sorra szállítják a jó eredményeket, emellett hétvégén a strandbirkózó országos bajnokságnak is helyet ad a város. Gangl Zétény nemzetközi versenyen állt dobogóra.

Nyitray András

Gangl Zétény két hétig a felnőtt válogatottal dolgozott az edzőtáborban, ezt követően pedig Ziólkowski emlékversenyen is részt vett. A felnőttek 86 kilogrammos versenyében mutathatta meg magát, ahol a dobogó harmadik fokára állhatott végül fel az igen erős mezőny tagjai közül. 

strandbirkózás, Gangl Zétény, bajnokság
Gangl Zétény (kék felsőben) a dobogón
Fotó: Soltvadkerti TE

Soltvadkerten már gőzerővel készülnek a hétvégére is, hiszen az STE szokás szerint rendezője lesz a strandbirkózó országos bajnokság két fordulójának is. Az első alkalomra most szombaton a Vadkerti-tónál került sor 10 órás kezdéssel. A strandbirkózó ob minden nyáron jó erőfelmérőt jelent a versenyzőknek, ennek köszönhetően igen népszerű program is mindenki számára. Júliusban további két állomása is lesz a sorozatnak Bács-Kiskun vármegyében, 13-án Kiskőrösön, 28-án ismét Soltvadkerten. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában