Qualisport Racing

2024.01.04. 10:09

Már tesztelte a versenykamionját a dunaszentbenedeki trió – videóval

Már a szaúd-arábiai sivatagban tesztelhették szerdán a dunaszentbenedeki Qualisport Racing kamionosai a Hyena névre keresztelt Scaniát.

Tapodi Kálmán

Fotó: Qualisport Racing

Kovács Miklós pilóta rövid videóüzenetében elmondta: sikeresen megtörtént a gépátvétel és túl vannak az első sivatagi teszten. Ács László fedélzeti szerelő hozzátette, hogy egészen jól sikerült a teszt, a versenykamionon csak egy-két beállítását végeztek a lengéscsillapítókon.

A Qualisport Scania triója – a csapat harmadik tagja Czeglédi Péter navigátor – másodszor áll rajthoz a Dakaron, melynek egymás után ötödik alkalommal házigazdája Szaúd-Arábia. A dunaszentbenedekiek a több mint 7800 kilométeres távnak, a sárga színű, 637-es rajtszámú versenykamionnal vágnak neki január 5-én. Az eseményről rendszeresen beszámolnak a Qualisport közösségi oldalán, aki pedig nézni is szeretné a versenyt, az Eurosport közvetítéseit kövesse.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában