First Step Dance Club

2023.07.20. 14:38

Megtelt táncszerető közönséggel a kecskeméti Fiesta Udvar – galériával

Nagy érdeklődés mellett zajlik a Fiesta Udvar programsorozat a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban. A szerda esti RetroPartyTime alkalmával a múlt és a jelen legemlékezetesebb zenéi csendültek fel a First Step Dance Club jóvoltából.

Sebestyén Hajnalka

Showtáncot is láthatott a közönség

Fotó: Bús Csaba

A hangulatos esten a kortárs-, a modern- és a showtánc, a disco, a hip-hop, a néptánc, valamint az akrobatika stílus egyaránt szerepelt. Vendégszereplő a Passé Balett, házigazda az Európa bajnoki címmel rendelkező First Step Dance Club volt, Gálné Schiszler Tünde vezetésével. Először táncbemutatókat láthatott a közönség, majd következett a tánctanítás, és végül a késő éjszakába nyúló közös tánc.

A Fiesta Udvar jövő szerdán folytatódik, akkor Salsa és Bachata Fiesta lesz. A kubai és dominikai ritmusokkal, dallamokkal, táncbemutatókkal, tánctanítással színesített est házigazdája a Dolce Dance Nemzetközi Kubai Salsa és Latin Tánciskola csapata lesz Baranyi Anett vezetésével. 

Az utolsó alkalommal, augusztus 2-án Nyár esti L-Dance Party-ra várják az érdeklődőket. A fergeteges versenytáncos bemutatót, interaktív tánctanítást táncverseny és latin party zárja. A házigazda: a kecskeméti L-Dance Group TáncSport Egyesület lesz, Bartha Lilla, Keresztes László vezetőkkel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában