Közlekedés

2 órája

Közel jár a befejezéshez az M44-es utolsó szakasza – videóval

A Hódút kivitelezésében zajló projektben teljessé válik a Kecskemétet is érintő, Békéscsaba gyorsforgalmi elérését megteremtő út. Már a kopóréteget készítik az M44-es legutolsó szakaszán. Erről videós összeállítást készített a Magyar Építők honlapja.

Sebestyén Hajnalka

Jól halad a munkákkal a Hódút Építő Kft. az M44-es gyorsforgalmi út Kecskemét-Szentkirály szakaszán. A Magyar Építők videósai legutóbb már azt örökíthették meg, ahogy többek közt a kopóréteget és a kerítést készítik az Építési és Közlekedési Minisztérium beruházásában.

Már a kopóréteget készítik az M44-es legutolsó szakaszán
Fotó: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

A tervek szerint 2025 februárjában záruló projektben összesen 32,2 kilométernyi négysávos út jön létre új nyomvonalon – ezzel a beruházással teljessé válik az M44-es gyorsforgalmi út az M5-ös autópálya és Békéscsaba között.

Az elmúlt héten beszámoltunk róla, hogy Kecskemét határában, az M5-ös autópályánál a következő hónapokban az M44 csatlakoztatása miatt a csomópontot átépítik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában