Útinform

22 órája

Felújítási munkálatok lassítják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökre vonatkozóan.

útinform, forgalomkorlátozás,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, a főváros irányába, az 56-os és a 49-es kilométer között tereléskiépítést végeznek, 9.00 órától 16.00 óráig a belső és a külső sávot lezárják. A forgalom a leálló sávon halad. Ha végeztek a munkával várhatóan, 16.00 órától fix lezárással aszfaltozás kezdődik, ezért az 57-es és a 49-es kilométer között a belső sávot lezárják.

A 67-es kilométernél a Lajosmizse csomópontban aszfaltoznak, ezért Budapest felé nem lehet felhajtani a pályára. A terelőutat sárga táblák jelzik. 

A Budapest felé az M44-es autóút építéséhez kapcsolódóan lezárták a 74-es kilométernél a Kecskemét-észak csomópont lehajtóágát. Az ellenkező, Röszke felé vezető oldalon pedig a le- és felhajtóágat is lezárták.

Főutak:

Az 53-as főúton, Soltvadkert határában, a 36-os kilométernél a vasúti átjárót átépítik, ezért lezárták. A forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják.

Az 54-es főúton, Érsekhalma térségében, a 85-ös kilométernél kátyúznak. Reggel fél 8-tól 10.00 óráig a fél útpályát lezárják, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az 55-ös főúton, Kisszállás és Mélykút között az útmenti padkát kaszálják. 7.00 órától 15.00 óráig mozgó tereléssel a fél útpályát lezárják. 

A 441-es főúton, Nagykőrös és Cegléd között, a 3-as kilométer és a 14-es kilométer között több szakaszon javítják a burkolatot. Munkaidőben félszélességű lezárásra és jelzőőrös irányításra készüljenek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában