Közlekedés

2 órája

Aszfaltozás és felújítási munkálatok lassítják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szombatra vonatkozóan.

Bács-Kiskun, útinform, közlekedés
Illusztráció
Fotó: shutterstock.com 

Rendezvények:

Bács-Kiskun vármegyében Kunszentmiklóson a Kossuth Lajos utcában, a Rákóczi Ferenc utcában, a Kecskeméti utcában és a Vasút utcában a forgalmat rendőrség irányítja déltől a késő délutáni órákig.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,

– aszfaltoznak a 67-es jelű Lajosmizse csomópontban, ezért ott Budapest felé nem lehet felhajtani. A javasolt terelőutat sárga táblák mutatják. 

– új terelést építenek ki a Röszke felé vezető oldalon, a Lajosmizse és a Kecskemét-észak csomópontok között. A 71-es és a 76-os km között sávzárásra, torlódásra kell számítani.

– a Budapest felé vezető oldalon, az M44-es autóút építéséhez kapcsolódóan lezárták a 74-es kilométernél a Kecskemét-észak csomópont lehajtóágát. 

– Burkolatfelújítási munkákat végeznek az M5-ös és az M43-as autópálya csomópontjában, ezért az M43-as autópályáról nem lehet áthajtani az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalára. 

Főutak: 

Az 51-es főúton, Bátmonostoron, a 170-es kilométer közelében aszfaltoznak. A félpályás lezárásnál jelzőőrök segítik a közlekedést. 

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót újítják fel. A forgalmat terelőútra irányítják. 

Az 53-as főúton, Soltvadkert határában, a 36-os kilométernél a vasúti átjárót építik, ezért azt lezárták. A forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják.

Az 512-es főúton, Kalocsa elkerülő szakaszán, a 3-as kilométernél körforgalmat építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében,

– az 5205-ös jelű Örkény-Tass összekötő úton, Kunszentmiklósnál felújítják a vasúti átjárót. A 34-es kilométernél a járműveket helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Kamionstop:
A következő kamiontilalom szombat este 10 órától vasárnap este 10 óráig lesz érvényben.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában