Bulvár-celeb

1 órája

Kezdhet aggódni: ez a 4 dolog jelezheti, hogy a párja tilosban jár

Egy magánnyomozó elárulta a megcsalás négy olyan jelét, amit ha hirtelen tapasztalunk a párunknál, biztosra vehetjük, hogy hűtlen.

MW

Aár testileg, akár érzelmileg lesz hozzánk hűtlen valaki, az mindig fájdalmas

Forrás: Shutterstock

Sokan félnek attól, hogy egyszer csak megcsalja őket a szerelmük. Akár fizikai értelemben, akár érzelmileg teszi ezt, az mindig nagyon fáj a másik félnek. Ha pedig a gyanú már felüti a fejét, attól nehéz megszabadulni. Most egy magánnyomozó, Aaron Bond elmondta, melyek azok a jelek, amelyek sajnos biztosan azt jelentik, hogy a pár egyik fele csalfa – írja cikkében a Bors.

Gyanús, ha a telefonját mindenhová magával viszi
Fotó: Butsaya / Forrás:  Shutterstock

Telefonnal megy mindenhová

Ha minden ok nélkül hirtelen jelszavat változtat, az már aggodalomra adhat okot, de ha egyik percről a másikra állandóen elkezdi magával hordani a telefont még otthon is, az még nagyobb jel. Ha pedig a kérdésre, hogy miért csinálja ezt, megsértődik, az már bizony komoly probléma.

Eltávolodás

Egy hűtlen fél akaratlanul is elkezd kevesebb érdeklődést mutatni a szerelme iránt. Nem akar vele közös programot, nem érdekli, hogy mikor látja legközelebb, nem beszél arról, milyen napja volt, eltávolodik. 

Egy csalfa pár azért nem beszél a napjáról, mert a megcsalás nehéz. Nehéz minden hazugságodra emlékezni, hogy hol voltál

– árulta el a magánnyomozó.

Couple,Sleeping,Back,To,Back,At,Home,In,Bed
Ha megritkulnak az összebújások, vagy el is maradnak, az sem jó jel
Forrás:  Shutterstock

Változások az ágyban

Ha egyre kevesebbet bújik ágyba a párjával vagy egyáltalán nem, akkor az szintén erre utal. De ennek az ellentéte is teljesen igaz: ha állandóan csak szexelni szeretne, akkor azzal a bűnösségét akarja leplezni.

Kritikus hozzáállás

A megcsalással járó stressz, a lebukás veszélye olyan érzelmi turbulenciát okoz, aminek állandó vita lehet a vége. Balhék a semmiből, amit a csalfa fél megpróbál a másikra kenni, hogy ő okozta. Kritikus lesz, negatív. Miközben a probléma éppen hogy velük van.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!