Múltidéző

2 órája

Nosztalgiával emlékeznek olvasóink a régi szép időkre

Egy újabb különleges összeállítást készítettünk olvasóink által beküldött, régi, családi, kedves fotókból.

Sebestyén Hajnalka

Ha önnek is van olyan képe, mely valamiért emlékezetes, és szívesen megmutatná másoknak is, ossza meg velünk! Fontos, hogy olyan felvételről legyen szó, mely 2004 előtt készült. A képhez rövid leírást is kérünk: kiket vagy mit ábrázol, hol és mikor készült.

A fényképet elküldheti postai úton: Petőfi Népe szerkesztősége, 6000 Kecskemét, Bercsényi u. 7., vagy e-mailben a [email protected] címre. Mottó: Fényképes múltidéző (a postai úton érkezett fotókat felhasználás után visszaküldjük). A megjelenése ingyenes. Előre is köszönjük!

nosztalgia, múltidéző, Bács-Kiskun
Olvasói fotó

Kollégák

Tiszakécskéről Tajti Lászlóné Gizike 1995-ös fényképén régi munkatársai láthatók a tiszakécskei gimnáziumban: Daliné Manyika és édesanyja, Csontosné Marika néni. Jól kijöttek egymással, Olvasónk nagyon szerette őket, később Manyika a barátnője is lett. Kitartanak jóban-rosszban, egymás mellett. Sajnos Marika néni már nem él, de Gizike mindig szeretettel gondol rá. 

nosztalgia, múltidéző, Bács-Kiskun
Olvasói fotó

Nászút

Soltról Suska János ezzel az 1982-es felvétellel feleségére, Suska Jánosné Sztéhló Zsuzsannára emlékezne, akit három éve veszített el. Hajdúszoboszlón, a nászútjukon örökítette meg őket (jobbról) a fotós. Egy kedves házaspárral vacsoráznak éppen. Olvasónk felesége szeretett emléket örökre a szívében őrzi. 

nosztalgia, múltidéző, Bács-Kiskun
Olvasói fotó

Nyaralás

Páhiról Andrássy Gyula egy régi kirándulás fotójával nosztalgiázna. Fiatalon többször járta Európát autóval, ez a felvétel a tengerparton örökítette meg egy ott megismert magyar család férfi tagjával. 

nosztalgia, múltidéző, Bács-Kiskun
Olvasói fotó

Ballagás

Kecskemétről Csordás Erzsébet 1980-ban végzett a Németh László Dolgozók Gimnáziumában, a 4/C osztályban. Osztályfőnökük Benedek József (középen) volt, akit nagyon szerettek és tiszteltek. A fotó a ballagáson készült. 

nosztalgia, múltidéző, Bács-Kiskun
Olvasói fotó

ONI-s emlék

Kecskemétről Balogné Imrefi Anna az 1970-es évek elejét idézné fel ezzel a fotóval az Országos Nevelő Intézet (ONI) mindennapjaiból. Komonyi Ottília látható a fotón a kicsikkel az ONI udvarán. A lányok között látható többek között Görög Anikó és Lengyel Gyöngyi.

nosztalgia, múltidéző, Bács-Kiskun
Olvasói fotó

Tornagyakorlat

Ágasegyházáról Szórád István nyugalmazott tanár, díszpolgár régi, 80-as éveket idéző iskolás fotója ezúttal a sporthoz köthető. A diákok örömmel sportoltak, és próbáltak ki különböző tornagyakorlatokat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában