Kecskemét

2024.09.11. 13:43

Edda dalok ihlette rockmusicalt mutatnak be a bolyaisok

Nagy az öröm a kecskeméti Bolyai János Gimnázium diákszínjátszó körében, hiszen az eredetileg tervezett két nagyszínpadi előadás helyett, három alkalommal mutatják be októberben legújabb darabjukat. Az Álmodtam egy világot című rockmusical a Hírös Agórában október 5-én 18 órakor, október 6-án pedig 15 és 19 órakor látható. A zárt körű főpróbát október 4-én tartják meg.

Sebestyén Hajnalka

Az Álmodtam egy világot című előadást Répási Angéla angol nyelvszakos tanárnő, drámapedagógus, a diákszínjátszó kör vezetője rendezte. Ahogyan a cím is utal rá: Edda dalok ihlették a darabot

Edda, Kecskemét, színdarab
Edda dalok ihlette rockmusicalt mutatnak be a bolyaisok
Fotó: Beküldött fotó

Évek óta nagy sikere van a bolyai diákszínjátszóknak, ez a rockzenés stílus most egy teljesen új műfaj számukra. Az előadás igazán rockos és impulzív, a szereplők nagyon imádják. Bíznak benne a közönséget is magával ragadja, ahogyan történt ez a korábbi években is a többi előadásuknál.

A próbák az előző tanévben kezdődtek el, nyáron kisebb szünet volt, de most szeptemberben újra felpörögtek az események. A darab bemutatójára meghívták Pataky Attilát, az Edda frontemberét is, azt azonban még nem tudni, hogy részt vesz e személyesen. A hírt viszont pozitívan fogadta, hogy a fiatalok tovább viszik és megismerik a dalaikat.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában