Kiskunmajsa

2024.09.03. 15:10

Czifrik Ágnes a Tomori gimnázium új igazgatója

A fenntartó Kalocsa-Kecskeméti főegyházmegye érsekétől, dr. Bábel Balázstól kapott igazgatói megbízást Czifrik Ágnes a kiskunmajsai Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium vezetésére.

Pozsgai Ákos

A tanárnő számára nem ismeretlen az iskola, hiszen egykor itt érettségizett, majd a szegedi József Attila Tudományegyetemen szerzett biológia-földrajz szakos középiskolai tanári diplomát. Az egyetem után egykori alma materében kezdett tanítani, több osztálya volt már és számos diákja került a legnevesebb egyetemekre, majd végzett biológusként, geológusként, orvosként, állatorvosként – írta közleményében a majsai iskola.

Czifrik Ágnes
Czifrik Ágnes, a Tomori gimnázium új igazgatója
Fotó: Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium

Czifrik Ágnes 2017 -ben tett közoktatási vezető pedagógus szakvizsgát, majd 2018-ban tanfelügyeleti és pedagógusminősítési szakértői tevékenységet választó mesterpedagógus lett. Egy éve került a helyi kollégium élére, ahol azóta nőtt a bentlakók száma, új stílust honosított meg a nevelésben, a gyerekek számára élménydús programokat szervezett kollégáival.

Az iskola kollégiumát Patyiné Gyóni Márta irányítja tovább, míg az intézmény általános igazgató-helyettese és a szakképzési intézményegység vezetője továbbra is Nyerges Benjámin lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában