Munkavégzés

2024.08.08. 18:48

Éjszaka is zajlik a vasútépítés Kiskunhalason – videóval

Éjszakai munkavégzésre figyelmeztet a Budapest-Belgrád vasútvonalat építő cég, a környéken élők türelmét kérik az esetenként nagyobb zajhatással járó munkálatok miatt. Közben újabb vasúti átjárókat is lezárnak majd hosszabb-rövidebb időre az elkövetkezendő napokban a vasúti pálya szabályozása miatt.

Pozsgai Ákos

A közlemény szerint augusztus 8-tól augusztus 17-ig tartanak majd az éjszakai munkálatok a kiskunhalasi vasútállomás területén. Az okozott kellemetlenségért a kivitelező a lakosság megértését kéri.

vasútépítés, Budapest-Belgrád vasútvonal, munkálat, Kiskunhalas
Éjszaka is zajlik a vasútépítés Kiskunhalason
Fotó: Pozsgai Ákos

Az Olajosok úti vasúti átjárótól és a pirtói vasútállomás közötti vasúti átjárókban is munkálatok zajlanak majd, ezért a tázlári bekötőút vasúti átjáróban és az attól Kiskunhalas felé eső földutas átjárókban teljes útzár lesz szeptember 4-én 22 órától szeptember 5-én reggel 6 óráig, ezért érdemes lesz másik útvonalat választani. 

A munkálatokkal kapcsolatos esetleges észrevételeket, a kivitelező által működtetett [email protected], valamint a kiskunhalasi városháza [email protected] email címre kérik elküldeni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában