Kecskemét

2024.08.11. 20:25

Az egykori TEKA ad helyet a Nyári koncertnek

Új szórakozási lehetőség ígérkezik Kecskeméten. A Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT) szórakoztató, táncra hívó közösségi programokat rendezne a jövőben. Az első augusztus 17-én, szombaton este lesz.

Sebestyén Hajnalka

A Bács-Kiskun Vármegyei TIT szeretné feleleveníteni a Tudomány és Művészetek Házába korábban rendezett szórakoztató, táncra hívó közösségi programokat elsősorban a fiatalok számára. Hasonló programokat terveznek a középkorú, esetleg idősebb korosztály részére is, klubszerű formában. 

TIT, Kecskemét, koncert
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

A földszinti klubot, mely korábban Technika Kávézó (TEKA) nevet viselte, új formában, megújult tartalommal szeretnék újra indítani, amennyiben erre igény mutatkozik.

Szombati rendezvényükkel szeretnék az igényeket és az érdeklődést felmérni a szórakoztató programok iránt. A 19 órakor kezdődő Nyári koncert a Kecskeméti Zenészegylet közreműködésével valósul meg, melyben fellépnek Szénási Pál Bertalan, a Gray Dove együttes és Domján Móni énekes.  


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában