Tájékoztatás

2024.07.27. 15:04

Technikai okok miatt bezárták a Tősfürdőt Lakiteleken

Ideiglenesen bezárták a Tősfürdőt.

Vajda Piroska

Technikai okok miatt zárva! – ez a felirat fogadja a Tősfürdőbe látogatókat a strand bejártában. A felirat alatt a fürdővezető rövid indoklása is olvasható miszerint a hatósági ellenőrzés során olyan műszaki hibákat tártak fel, amik veszélyeztetik a biztonságos üzemeltetést. A hibák elhárításáig a fürdőt ideiglenesen bezárjuk. Dolgozunk a megoldáson és törekszünk a lehető leggyorsabb nyitásra – írják a közösségi oldalukon.

tősfürdő
Ideiglenesen zárva van a Tősfürdő
Fotó: Vajda Piroska

A bezárás után néhány nappal az önkormányzat is kiadott egy közleményt, melyben beszámolnak a hiányosságokról. Azt írják, hogy hiányzik a medencék vízminőségének ellenőrzésére szolgáló fotometriás mérőműszer, illetve meghibásodott az úszómedence szűrőberendezése, ezért a fürdővíz minősége nem megfelelő. A közleményben az is olvasható, hogy az önkormányzat az elmúlt napokban a hiányosságokat pótolta ugyan és a víz bevizsgálása is megtörtént, de továbbra sem jók az eredmények, ezért a fürdővíz további kezelésre van szükség, ami még napokig eltarthat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában