Szórakozás

2024.07.16. 14:26

Tankcsapdával kezdődik a Fehértone Fesztivál

Július 17-én rajtol el a Fehértone Fesztivál Kunfehértón, a Tófürdő területén felépített fesztiválhelyszínen, ahol négy nap alatt több színpadon is várják a szórakozni vágyókat. Felépítettek egy óriáskereket is a tóparton, ahol harminc méter magasból csodálhatják a tóparti panorámát a fesztiválozók.

Pozsgai Ákos

A nyitókoncert szerda este 20:30-kor a Tankcsapda koncert lesz a központi nagyszínpadon, ahova rengeteg fesztiválozót várnak a szervezők. Csütörtök este 21 órától a Follow The Flow, pénteken 20 órától a Valmar, 21.45-től pedig a Halott Pénz koncertezik a nagyszínpadon, szombaton 20 órától ByeAlex és a Slepp, 21:45.től a Dzsúdló, 23:30-tól pedig Majka tér vissza a tavalyi nagysikerű koncert után a Fehrétone nagyszínpadára. Idén rengetek újítással készültek a szervezők, megjelennek a nagyszínpadnál a LED falak, amelyen élő képekkel készülnek. 

Fehértone Fesztivál
Szerdán kezdődik a Fehértone Fesztivál Kunfehértón, a Tófürdő területén 
Fotó:  Czagány Rebeka

A víziszínpadon és az arénában is a DJ-k és a különböző zenei formációk, a tópart közelében felépített harminc méter magas óriáskerékről nem csak a naplementét, de az éjszakai kilátást is megleshetik a fesztiválózók. Fontos információ, hogy a helyszínen a belépőjegyet készpénz mellett bankkártyával és szépkártyával is lehet fizetni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!