MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár

2024.07.31. 12:16

Meghódították a pécsi Tv-tornyot a kecskeméti repülőbázis tűzoltói

Teljes felszereléssel hódították meg a pécsi Tv-tornyot az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár tűzoltói. A tűzoltók rendszeres résztvevői az embert próbáló versenyeknek.

Horváth Péter

Balogh László főtörzsőrmester, Balla Gábor törzsőrmester és Győri Ferenc szakaszvezető 2017 óta rendszeresen indulnak a legerősebb tűzoltók nemzetközi versenyén (TFA-FCC Hungary), valamint 2022-től a Magyar Tűzoltósport Egyesület által szervezett tűzoltó rendezvényeken, ami részben jótékonysági esemény is. 

repülőbázis, Kecskemét,
Meghódították a pécsi Tv-tornyot a kecskeméti repülőbázis tűzoltói
Fotó: MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár

Legutóbb Pécsett teljes felszerelésben és légzésvédelemben, 25 kilogrammos súllyal hódították meg a Tv-torony 437 fokú csigalépcsőjét a rekkenő hőségben.

Néhány héttel később pedig Balogh főtörzsőrmester elindult egy csongrádi versenyen, ahol crossfittel egybekötött lépcsőfutás volt a feladat, és korcsoportjában kilencedik helyezést ért el – írja Facebook-oldalán az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár. László méltán lehet büszke 12 éves kisfiára, Attilára, aki édesapja példáját követve szintén elindult a pécsi megmérettetésen, a gyermek kategóriában versenyezve.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában