Útinform

2024.06.27. 07:45

Útépítések miatt ezeken a helyeken forgalomkorlátozásra kell számítani Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökre vonatkozóan.

közúti munkálat, Bács-Kiskun, útinform,
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Főutak: 

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót újítják fel. A forgalmat terelőútra irányítják. 

Az 53-as főúton, Soltvadkert határában, a 35-ös kilométernél félpályás lezárás mellett aszfaltoznak, a 36-os kilométernél pedig a vasúti átjárót építik, ezért azt lezárták. Utóbbi esetében forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. 

– Szintén Soltvadkert közelében, a 40-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben. 

– Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél is a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat ugyancsak helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Az 54-es főúton, Soltvadkert közelében, a 43-as és a 44-es kilométer között körforgalmi csomópontot építenek. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. 

– Császártöltés közelében, a 71-es és a 74-es kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták. 

Az 55-ös főúton, a 103-as és a 104-es kilométer között, a bajai Nagy-Duna-hídon a vasúti átjárót javítják. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Kecskemét elkerülő szakaszán, a 441-es főúton a 28-as kilométernél lévő 445-ös főúti csomópontot körforgalmúvá alakítják át. Az építési munka miatt a forgalmat elterelik. 

Az 512-es főúton, Kalocsa elkerülő szakaszán, a 3-as kilométernél kábelt fektetnek le a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában