Útinform

2024.06.28. 07:35

Aszfaltozás és építési munkálatok lassítják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan.

útnform, közlekedés, Bács-Kiskun
Illusztráció
Fotó: shutterstock.com 

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, Kecskemétnél burkolati jeleket festenek. A 91-es és a 92-es kilométer között 9-tól 13.00 óráig csak a belső sáv lesz járható. 

Kisteleknél, a 149-es és a 151-es kilométer között sávlezárás mellett a burkolatot javítják.  

Főutak:

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót újítják fel. A forgalmat terelőútra irányítják.

Az 53-as főúton, Soltvadkert határában, a 35-ös kilométernél félpályás lezárás mellett aszfaltoznak, a 36-os kilométernél pedig a vasúti átjárót építik, ezért azt lezárták. Utóbbi esetében forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. 

– Szintén Soltvadkert közelében, a 40-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben.

– Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél is a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat ugyancsak helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Az 54-es főúton, Soltvadkert közelében, a 43-as és a 44-es kilométer között körforgalmi csomópontot építenek. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. 

– Császártöltés közelében, a 71-es és a 74-es kilométer között építési munka miatt a fél útpályát lezárták. 

Az 55-ös főúton, a 103-as és a 104-es kilométer között, a bajai Nagy-Duna-hídon a vasúti átjárót javítják. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

Az 512-es főúton, Kalocsa elkerülő szakaszán, a 3-as kilométernél kábeleket fektetnek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

Alsóbbrendű utak: 

Bács-Kiskun vármegyében, az 5205-ös jelű Örkény-Tass összekötő úton a vasúti átjárót újítják fel Kunszentmiklósnál. A 34-es kilométernél a járműveket helyben kiépített terelőútra irányítják. 

Kamiontilalom:

Ezen a hétvégén a kamiontilalom június 29-én, szombaton 22 órától, június 30-án, vasárnap 22 óráig lesz érvényben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában