Elismerések

2024.06.27. 12:13

Megvan, hogy idén kik kapnak városi díjat Kecskeméten

A közgyűlés csütörtöki ülésén dr. Temesvári Péter jegyző kihirdette azok nevét, akik idén a városi elismeréseket kapják.

Horváth Péter

A közgyűlés Város Kulcsa díjat adományoz dr. Virág Zsolt, a Magyar Kastélyprogram Kft. ügyvezetője részére.

Kecskemét, közgyűlés, díjak
A közgyűlés csütörtöki ülésén dr. Temesvári Péter jegyző kihirdette azok nevét, akik idén a városi elismeréseket kapják.
Fotó: Horváth Péter

Katona József-díjat adományoz Körtvélyessy Zsolt, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze, és Kriskó János tanár, újságíró, a Neumann János Egyetem nyugalmazott docense részére.

Kecskemét Szociális Ügyéért Díjat adományoz Ackerl Klára, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Pöttömke Bölcsőde vezetője,és dr. Farkas Réka, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága jogi csoportvezetője számára.

Kecskemét Egészségügyéért Díjat adományoz dr. Frank Emil, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház, Tüdőbeteg Gondozó Intézet megbízott osztályvezető főorvosa és dr. Vénusz Katalin, az Egészségügyi Központ egyéni vállalkozó fogorvosa részére.

Kecskemét Ifjúságának Neveléséért Díjat adományoz Ács Imre, a Kecskeméti SZC Széchenyi István Technikum nyugdíjas pedagógusa, Dakó Csilla, a Kálmán Lajos Óvoda igazgatóhelyettese, Fodorné Ivony Zsuzsanna Mária, a Corvina Óvoda igazgatóhelyettese, óvodapedagógus, Pápainé Magyar Ildikó, a Kecskeméti Zrínyi Ilona Általános Iskola Béke Általános Iskolájának pedagógusa és Szenes Mártonné Durucz Anna Éva, a Kecskeméti Református Gimnázium igazgatója részére.

Kecskemét Felsőoktatásáért és Tudományos Életéért Díjat adományoz dr. Pölös Endre, a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar biológia-kémia szakos tanára részére.

Kecskemét Kultúrájáért Díjat adományoz a Ciróka Bábszínház társulatának és Kovács István József újságíró, költő, irodalomszervezőnek.

Kecskemét Sportjáért Díjat adományoz Dunszt Orsolya, a Kecskeméti Református Gimnázium testnevelő tanára, röplabda szakedző,és dr. Kisjuhász Gyula, a KTE Utánpótlás Futball Klub KHE alapítója és elnöke részére.

Zöld Kecskemétért Díjat adományoz Pék Gáspár, a Kecskeméti TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. főmérnöke részére.

Kecskemét Agráriumáért Díjat adományoz dr. Hajdu Edit ny. tudományos főmunkatárs, növénynemesítő részére.

Kecskemét Gazdaságáért Díjat adományoz Varga Mihály, a Kész Csoport alapítója részére.

Zenit - Kecskemét Ifjúsági Díjat adományoz Dobák Dávid mechatronikai mérnök részére.

Civilek Kecskemétért Díjat adományoz Kovács János, a Kecskeméti Nótások Baráti Köre elnöke, és a Mathiász János Borrend részére.

Biztonságos Kecskemétért Díjat adományoz Vermes László alezredes, a Magyar Honvédség vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár hivatásos katonája, Suba Ágnes, a Kecskeméti Városrendészet közterület-felügyelője, és dr. Szabó József ügyvéd, a Kecskemét Közbiztonságáért Közalapítvány elnöke részére.

Kecskemét Közszolgálatáért Díjat adományoz Bajtai Ildikó, a Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal Családtámogatási és Nyugdíjbiztosítási Főosztály főosztályvezetője, és
Berenténé dr. Meskó Mária, Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Jegyzői Titkárság osztályvezetője részére.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában