Baon podcast

2024.05.02. 17:54

A szociális központ építése mellett bővítenék az iskolát is Kerekegyházán – podcast

Dr. Kelemen Márk, Kerekegyháza polgármestere volt a vendége a Rádió 1 Gong Téma című műsorának. A jelenleg is zajló beruházások mellett megosztotta a település terveit, és egy kis kulturális kitekintést is nyújtott.

Sebestyén Hajnalka

A beszélgetés első részében az új szociális szolgáltató központ építéséről szólt, melyről már hírportálunk is hírt adott. Az új szociális szolgáltató központ öt település lakóinak életét könnyíti majd meg.

szociális központ, iskola, fejlesztés
Dr. Kelemen Márk
Forrás: Rádió 1 Gong

 

Kelemen Márk röviden vázolta Kerekegyháza további terveit. Folytatják a járda- és útépítési programot, a játszóterek fejlesztése is napirenden van. Széles körű lakossági összefogás segíti a játszótér-építés fejlesztést, a családok fogalmazzák meg milyen játszótér-elemeket szeretnének abban az adott települési környezetben.

A tervek között szerepel nagyobb beruházásként az általános iskola bővítése. Ezt a projektet a fenntartóval közösen benyújtott pályázat támogatásával szeretnék megvalósítani, amennyiben nyernek. Eredményeképp: nyolc tanteremmel bővítenék a létesítményt. 

A polgármester a végén a kulturális programokról szólt. 

További részletekért, hallgassa meg a beszélgetést!

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában