Baon podcast

2024.04.19. 13:50

A kecskeméti Vadaskertbe mindig érdemes kilátogatni – podcast

A Kecskeméti Vadaskertet egész évben érdemes felkeresni, mindig vannak újdonságok, akár egy új kis lakó, egy új kifutó, vagy éppen egy családi program formájában. A részletekről Tokovics Tamás, a Kecskeméti Vadaskert Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója mesélt a Hír FM kecskeméti adásában, Vizi Zalán szerkesztő-riporterrel beszélgetve.

Sebestyén Hajnalka

Arról hírportálunk is beszámolt: a közelmúltban szakmai bejárást tartottak a Vadaskertben. Az állatkerttel együttműködő hatósági és intézményi partnerek, valamint a fenntartó önkormányzat képviselői megtekinthették az éppen zajló fejlesztéseket, megismerhették az új lakókat és terveket. 

Tokovics Tamás, igazgató, vadaskert
Tokovics Tamás, a Kecskeméti Vadaskert Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója
Fotó: Bús Csaba

A beszélgetés során Tokovics Tamás felidézi, mi minden történt az elmúlt 9 évben, mióta átvette a vezetését. Hogyan vált az állatkert passzív bemutatóhelyből mára aktív közösségi térré. 2023-ban 110 ezren keresték fel a Vadaskertet. Kiemelte a sok gyermekprogramot, a gyermekek tudatos szemléletformálását. A vidéki állatkertek közül elsőként kapták meg évekkel ezelőtt a családbarát címet, melyet azóta is viselhetnek.

Szólt a különböző fejlesztésekről, a most született egyedekről és régi vágyukról, egy új oktatóházról. 

Bővebb információkért hallgassa meg a beszélgetést!

 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában