Baon podcast
2023.12.21. 11:53
Karácsonyi különleges ételekről is mesélt a mesterszakács – podcast
Karácsonyi hagyományos és különlegesebb ételekről beszélgetett Fricska Csaba mesterszakács a Hír FM kecskeméti adásában Vízi Zalán szerkesztő-riporterrel.
Sebestyén Hajnalka
Forrás: shutterstock.com / illusztráció
A Hotel Három Gúnár főszakácsa mesélt saját családi hagyományaikról, előételekről, főételekről egyaránt. Megosztotta véleményét a különböző halászlevekről, és a töltött káposztáról is. Néhány tippet adott, hogy a maradékokból, milyen finomságok készülhetnek. Vallja: minden nap kreatívnak kell lenni a konyhában is!
A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.
Baon podcast
- Egyre több a beteg, már kérhető az influenza elleni védőoltás – podcast
- Nemcsak munkájáról, hanem magánéletéről is mesélt Vedelek Norbert – podcast
- Megújult a kecskeméti sírhelykereső, és már rövidebb időre is megváltható a sírhely – podcast
- Mobilfüggőség: más függőségeknek is alapja lehet a túlzott telefonhasználat – podcast
- Külföldi vendégmunkások beilleszkedését segítő program indul Kecskeméten – podcast
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre