Bács-Kiskun

18 órája

Az idős pár heves vitája majdnem a nő életébe került, vádat emeltek a férfi ellen

Felfüggesztett szabadságvesztés várhat az idős férfire, aki közel három évtizede élt együtt a párjával. A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség vádat emelt vele szemben, mert a vita során életveszélyes sérülést okozott élettársának.

Vizi Zalán

A vádlott és a sértett idős emberek, 27 éve éltek élettársi kapcsolatban egy Bács-Kiskun vármegyei, északi településen. A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség közleménye szerint megromlott egészségi állapotuk mellett anyagi gondokkal is küzdöttek és ez gyakran okozott nézeteltéréseket közöttük. 

vádat emelt, bíróság, Bács-Kiskun
Vádat emelt a bíróság az ellen az idős férfi ellen, aki a vita során életveszélyes sérülést okozott élettársának
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Csípőrúgás és egy vas ruhafogas okozta a bajt

2024. április 26-án az esti órákban is az anyagi nehézségek okoztak nézeteltérést közöttük. Olyannyira, hogy vitatkozni kezdtek, majd kölcsönösen szidalmazták egymást. A kialakult vita során, az ágyon hanyatt fekvő férfi csípőn rúgta az ágy mellett álló élettársát, aki a rúgástól elvesztette az egyensúlyát és az ágy végénél álló vas ruhafogas lábára esett. 

Ahogyan a rúgás miatt hátraesett az idős nő, súlyos, közvetlen életveszélyes sérülést szenvedett. Légzési nehézségekre panaszkodott, így a balesetet okozó férfi mentőt hívott. Az életveszélyes helyzetet a szakszerű orvosi ellátás elhárította.

Az ügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja és ezért vele szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozza. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában