Lebukott

3 órája

Rosszul lett az egyik vevője, ez okozta a keceli drogdíler nő vesztét

Droggal kereskedett egy keceli nő, a rendőrök a lakásán fogták el.

Baon.hu

A munkahelyén lett rosszul egy keceli férfi tavaly novemberben. A kórházban a tünetei alapján kiderült, hogy tudatmódosítót fogyaszthatott, ami rosszulléthez vezetett. A rendőrséget a történtekről az egyik aggódó hozzátartozó értesítette – derül ki a police.hu közleményéből.

drogdíler, drogkereskedő
A lakásán fogták el a nőt a rendőrök
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A kiskőrösi nyomozók rögvest munkához láttak és kihallgatták a férfit. A több hónapos nyomozás során azonosították a dílert, akitől a veszélyes és egyben illegális szert vásárolta a férfi. A bizonyítékok azt mutatták, hogy egy 37 éves asszony tavaly júliustól kezdve árult új pszichoaktív anyagot a lakásán. Több keceli férfi is rendszeresen vásárolt tőle drogot.

Február 7-én a lakásán fogták el a dílert, és gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. A rendőrök kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság elrendelt. A jelenleg is letartóztatásban lévő nőnek új pszichoaktív anyaggal visszaélés, míg a fél tucat fogyasztónak új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos szabálysértés miatt kell felelnie. A nyomozást a rendőrök a napokban befejezték, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában