Büntetőeljárás

2 órája

A rendőrök nyerték az autós üldözést Kecskeméten

Vasárnap este egy férfi a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva megpróbált elmenekülni a kékruhások elől. Amikor a műszaki hibás autóját hátrahagyta, a rendőrök futva gyorsabbak voltak nála és a Zsinór utcában elkapták.

Vizi Zalán

A járőrök vasárnap este egy hangos autóra figyeltek fel Kecskeméten, az Árpád körúton. Azt gondolták, hogy leszakadt a kipufogója, ezért ilyen hangos. Intézkedés alá akarták vonni, azonban a sofőr a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyta és menekülni kezdett. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint a rendőrök a sofőrt megkülönböztető jelzések használatával követték. Az autós több közlekedési szabályt is megszegett, miközben a kipufogó megadta magát, leszakadt és a motortér füstölni kezdett. 

üldözés, autós üldözés, rendőrség, Kecskemét,
A rendőrök nyerték az autós üldözést Kecskeméten
Fotó: Shutterstock

A férfi a Zsinór utcában megállt az autójával, majd futva próbált elmenekülni, de a rendőrök gyorsabbak voltak nála. Kiderült, hogy a férfi el van tiltva járművezetéstől, így büntetőeljárást indítottak vele szemben. A műszaki hibás autó kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkezett, ráadásul a műszaki érvényessége is lejárt. A rendőrség vizsgálja a történeteket – írta Facebook-oldalán a vármegyei rendőrség. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában