Lopás

2024.09.12. 13:07

Letartóztatták az ittas, alvó férfi kifosztásával gyanúsított tiszakécskei fiatalt

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 22 éves tiszakécskei férfinak, akit kifosztással és lopással gyanúsítanak – közölte a Kecskeméti Törvényszék Sajtóosztálya.

Horváth Péter

Mint írták, a megalapozott gyanú szerint a férfi augusztus 17-én, éjszaka egy kecskeméti belvárosi üzlet előtt észrevette, hogy egy ittas ember a földön alszik, és az állapotát kihasználva elvette a mobiltelefonját, amit később eladott egy ismerősének.

letartóztatás, kifosztás, lopás
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A nyomozóhatóság azzal is gyanúsítja a férfit, hogy egy nappal korábban ellopott egy kerékpárt egy bevásárlóközpont parkolójából. A férfi mindennel együtt 345 ezer forint kárt okozott, amely nem térült meg.

A közlemény szerint a járásbíróság a férfi letartóztatását a bizonyítás megnehezítésének, illetve megakadályozásának veszélye miatt rendelte el. A bíróság döntése végleges – olvasható a törvényszéki tájékoztatásban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában