Bűnügy

2024.09.09. 14:12

Kommandósok fogták el a bajai dílert

A rendőrség gyanúja szerint Baját és a környékbeli településeket látta el kábítószerekkel az a bajai férfi, akit a Hírös kommandósok otthonában fogtak el.

Baon.hu

Pénteken kora reggel a bajai nyomozók a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével otthonában fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint több környékbeli kábítószer-kereskedőt látott el áruval – közölte a rendőrség.

díler, drog, rendőrség
Otthonában fogták el a kommandósok a bajai dílert
Fotó: police.hu

A 36 éves helybéli a gyanú szerint 2024. január óta rendszeresen adott el nagyobb kiszerelésekben marihuánát, kokaint és ecstasyt. A dílereket a rendőrök már korábban elfogták, most az ellátójuk kezén kattant a bilincs. A férfinál egy korábbi eljárás során végzett kutatáskor hamis külföldi személyazonosító okmányokat és útleveleket is találtak a nyomozók.

Mint írják, a férfi ellen a Bajai Rendőrkapitányságon kábítószer-kereskedelem bűntett és közokirat-hamisítás előkészületének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Őrizetbe vételét követően kezdeményezték letartóztatását, melyet a Kecskeméti Járásbíróság elrendelt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában