Kecskemét

3 órája

Túlélte a brutális késelést az asszony, a támadó öngyilkos lett – videóval, frissítve

Mentők és rendőrök lepték el péntek reggel Kecskeméten a Március 15. utcát. Késelés miatt riasztották őket.

Vizi Zalán

Frissítve (11:00): A késelés részleteivel kapcsolatban a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság adott tájékoztatást. Mint írták, Kecskeméten, a Széchenyivárosban pénteken 7 óra 53 perc körül az egyik lépcsőházból kilépő asszonyt élettársa egy késsel megszúrta, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrök nem sokkal később megtalálták a férfit, aki egy közeli fás területen önkezűleg vetett végett életének. Az asszonyt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelenleg emberölés kísérlet miatt indított nyomozást – írja a police.hu

késelés, bűnügy, nyomozás
Brutális késelés történt Kecskeméten
Fotó: Baon.hu

Korábban írtuk: Az utcában helyszínelő technikusok is dolgoznak. Helyszíni információk szerint gyilkosság történhetett az egyik társasházban. Ezt a rendőrség érdeklődésünkre egyelőre nem erősítette meg. Egy szemtanú arról számolt be, hogy egy idős hölgyet elvitt a mentő. 

A történtekkel kapcsolatban kerestük a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, amint válaszolnak, cikkünket azonnal frissítjük. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában