Büntetőeljárás indult

2024.09.11. 13:53

Súlyosan bántalmaztak a társai egy diákot a nagybaracskai iskolában

Olvasónk jelzése szerint a nagybaracskai iskolában súlyosan bántalmazott két kisdiák egy harmadikat, minek következtében a szülei kórházba vitték. A kórház jelentette a rendőrségnek az ügyet, akik eljárást indítottak a bántalmazás kapcsán.

Márton Anna

Súlyosan bántalmaztak egy diákot a nagybaracskai iskolában. Olvasónk elmondása szerint súlyos gondok vannak ebben az iskolában, éppen ezért iskolakezdés előtt 26 diákot más intézménybe írattak be a szüleik. Mint mondta, a bántalmazás megtörténte után ismét csökkent a diákok létszáma.

Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskola, bántalmazás, iskolai erőszak
A Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskola épülete
Fotó: Márton Anna

Az üggyel kapcsolatban kerestük az iskolát, de csak rövid tájékoztatást kaptunk. Molnár Mariann, a Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskola igazgatója hírportálunknak a következőket nyilatkozta.

– Gyermekek egymás közötti bántalmazása volt. Rendőrségi feljelentés történt. Belső eljárás indult az intézményben. Mindkettő folyamatban van. Ez az eset nem tükrözi a mindennapi életünket – válaszolta az intézmény vezetője.

Kerestük a rendőrséget is az üggyel kapcsolatban. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint: a „Bajai Rendőrkapitányság munkatársai büntetőeljárás keretében vizsgálják a történteket. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem áll módunkban adni” – írták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában