Súlyos égési sérülés

2024.08.29. 18:17

Munkavégzés közben égett meg otthona udvarán a katymári férfi

Úgy tudjuk, hogy másodfokú égési sérüléseket szenvedett az a középkorú férfi, aki katymári otthonának udvarán az utánfutón a vonóhorgot tisztította benzinnel miközben rágyújtott és a benzingőz begyulladt.

Pozsgai Ákos

A bácsalmási önkormányzati tűzoltókat riasztották Katymárra, ahol egy férfi ruhája meggyulladt, mire megérkeztek, már lánggal égés nem volt, a férfi ellátásában nyújtottak segítséget a mentőknek.

tűzeset, égési sérülés, Katymár,
Munkavégzés közben égett meg otthona udvarán a katymári féri
Fotó: Bácsalmás Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, a férfi ugyanis másodfokú, súlyos égési sérüléseket szenvedett, a helyszíni ellátást követően mentőhelikopterrel szállították a pécsi klinikára, ahol az égési sérülteket látják el.

Információink szerint a férfi az udvaron az utánfutón a vonóhorgot tisztította benzinnel, miközben úgy tudjuk, hogy rágyújtott, a benzingőz pedig belobbant. A tüzet gyorsan sikerült eloltani, azonban súlyosan megégett. A pécsi klinikán kezelések sora vár rá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában