Kecskemét

2024.08.21. 13:24

Lopott biciklivel ment kifosztani egy kínai férfit, a rendőrök elfogták

Egy sátorban pihent az áldozat, amikor egy lopott kerékpárral érkezett a támadó.

Baon.hu

Egy férfi Kecskeméten, az Árpádvárosban sátorozott le 2024. augusztus 18-án este. A rendőrség jelenlegi adatai szerint egy helybéli – észlelve a sátrat – rázni kezdte, és az abból kijövő kínai állampolgárt inzultálta és bántalmazta is. Ezek után a sátorból egy powerbankot, táskát és pénztárcát vitt magával. Egy állampolgárnak köszönhetően a helyszín közelében elfogták a férfit, akinél az ellopott értékeket is megtalálták. Kifosztás miatt indult büntetőeljárás ellene – közölte a rendőrség.

rendőrség lopás, kerékpár
A rendőrség visszaadta az ellopott kerékpárt
Fotó: police.hu

A támadó kerékpárral érkezett a helyszínre, amit elfogását követően lefoglaltak a nyomozók. Másnap bejelentést tettek egy kerékpárlopásról a rendőrkapitányságon. A lopás helyszíne alig pár száz méterre volt az előző esti bűncselekménytől. A tulajdonos ismertette a bicikli kinézetét, így beigazolódott a nyomozók gyanúja, hogy a támadó lopta a kerékpárt. A tulajdonosnak ezután vissza is adták a biciklijét. A férfinak így már nemcsak a kifosztás, hanem a lopás miatt is felelnie kell.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában