Katasztrófavédelem

2024.08.27. 17:03

Kigyulladt egy hulladékfeldolgozó Kiskunhalasnál – videóval, frissítve

Tűz ütött ki egy hulladékkezelő telepen, Kiskunhalas külterületén kedden délután. A helyszínre több település tűzoltót riasztották.

Baon.hu

Frissítve (18.43):

A kiskunhalasi, a kiskunmajsai és a kiskőrösi hivatásos tűzoltók nyolc vízsugárral eloltották a lángokat. A helyszínen két homlokrakodó dolgozik, amelyekkel átforgatják a szeméthalmot, és további két erőgép érkezik a területre az utómunkálatokhoz – írja a katasztrófavédelem.

hulladékfeldolgozó, tűzeset, Kiskunhalas, katasztrófavédelem
Hulladékfeldolgozó ég Kiskunhalasnál
Fotó: Pozsgai Ákos

Korábban írtuk:

Tűz ütött ki egy hulladékkezelő telepen, Kiskunhalas külterületén, Alsószállás pusztán. Teljes terjedelmében ég egy nagy alapterületű csarnok egyik oldala, és a tűz a tetőszerkezetre is átterjedt. Meggyulladt a felhalmozott szemét is. A kiskunhalasi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók hat vízsugárral oltják a lángokat, és a helyszínre tart több más egység is – írja a katasztrófavédelem.

Helyszíni információink szerint a hulladéklerakó dolgozóinak nagy részét haza küldték. A munkagépekkel kiálltak a telephelyről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában