Összefoglaló

2024.08.07. 08:36

Solt belterületén 142-vel száguldozott egy gyorshajtó

Cikkünkben elolvashatja a legfrissebb közlekedésrendészeti híreket Bács-Kiskun vármegyéből.

Baon.hu

Az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 3578-an lépték át. A szabálytalankodóknak legalább 39 ezer forint közigazgatási bírságot kell fizetniük, de – mint minden héten – lesz olyan sofőr, aki ettől magasabb összegű büntetésre számíthat. A heti egyik top-gyorshajtó 142 kilométer/órával közlekedett Solt belterületén, míg a másik sofőrt az 5407-es számú úton fülelték le, ő a 60 kilométer/óra helyett 124-el hajtott – közölte a rendőrség.

sebességhatár
Több mint 3500-an lépték át a megengedett sebességhatárt Bács-Kiskunban
Fotó: police.hu

Bács-Kiskun vármegye közútjain egy hét alatt 62 rendőri intézkedést igénylő baleset történt. Az egyenruhások 21 olyan autóst igazoltattak, akik a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak; egyikük balesetet is okozott.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, péntek reggel 7 óra 40 perc körül Sükösd külterületén halálos baleset történt. Az 51-es számú főúton egy 54 éves csávolyi lakos kisteherautóval egy munkavégzés miatt álló tehergépkocsi kikerülésébe kezdett, csakhogy nem észlelte az őt előző gépjárművet és nekiütközött. Az 54 éves sofőr olyan súlyosan megsérült a balesetben, hogy a helyszínen életét vesztette. A történteket a Bajai Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában