Rendőrség

2024.07.25. 09:27

Hamis útlevéllel jelent meg a tompai határátkelőnél a montenegrói férfi

A határrendészek figyelme akkor sem lankad, ha a közel négyezer járművet és tízezernél is több embert kell átléptetniük a határon egy nap.

Baon.hu

Mi sem bizonyítja ez jobban, mint egy-egy hamis bélyegzőlenyomat felfedezése. Egy? Inkább negyven. A tompai közúti határátkelőhelyen – egy autóbusz utasaként – jelentkezett kilépésre egy montenegrói állampolgár 2024. július 24-én délelőtt. A férfi átadta ellenőrzésre az útlevelét, amelyben az egyébként sokat látott rendőrök legnagyobb meglepetésre nem kevesebb, mint negyven olyan határátléptető bélyegzőlenyomatot találtak, ami hamisnak bizonyult – írja a police.hu.

rendőrség, határátkelő, bűnügy
Illusztráció
Fotó: shutterstock.com

A 35 éves külföldit előállították, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt kihallgatták. A gyanúsítottat a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Idegenrendészeti Osztályának munkatársai 2 év időtartamra kiutasították az ország területéről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában