Katasztrófavédelem

2024.06.28. 10:20

Szivárgó gáz és égő szalmabála is munkát adott a tűzoltóknak Bács-Kiskunban

Csütörtökön a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos bejelentés érkezett.

Baon.hu

Szalmabála égett csütörtök délelőtt Jánoshalmán, a Kazinczy és a Mátyás utca kereszteződésében. A jánoshalmi önkormányzati és önkéntes tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották – írja a katasztrófavédelem.

Bács-Kiskun, tűzoltó, baleset
Illusztráció
Fotó: shutterstock.com

Kútba esett egy kölyökkutya csütörtök délelőtt Jánoshalmán, a Kistelek utcában. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók létra segítségével a kutyát sértetlenül kimentették. 

Belobbant egy gázpalack szelepénél a szivárgó gáz csütörtökön délután Kecskeméten, a Pacsirta utcában. A tűzoltók kiérkezésekor nem volt tűz. A mentők egy embert kórházba szállítottak. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. 

Csütörtökön még két esetben kérték a tűzoltók segítségét lehasadt nagy méretű faágak eltávolításához és egy esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!