Katasztrófavédelem

2024.06.27. 13:14

Több baleset is munkát adott a tűzoltóknak Bács-Kiskunban

Szerdán a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 8 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Két személykocsi ütközött össze szerdán délután Baján, a Budai Nagy Antal utcában. Az egyik jármű fel is borult. A balesetben egy ember megsérült. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik kocsit, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek – írja a katasztrófavédelem.

összefoglaló, baleset, Bács-Kiskun
Illusztráció
Forrás: shutterstock.com

 

Egy személyautó motorterében keletkezett tűz szerda délután Kiskunhalason, a Fridrich Lajos utcában. A tulajdonos a tüzet eloltotta. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták és visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött szerda délután az 5412-es úton, Kunfehértó közelében. A balesetben egy ember megsérült. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Letért az útról és árokba hajtott egy személykocsi szerda délután a 4625-ös úton, Lakitelek határában. A tiszakécskei önkormányzati és a lakiteleki önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők a jármű vezetőjét kórházba szállították.

Árokba hajtott egy személygépjármű szerda kora este az 5412-es úton, Jánoshalma határában. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították és az árokból kivontatták. Személyi sérülés nem történt.

Kútba esett egy macska szerda kora este Baján, a Csalogány utcában. A bajai hivatásos tűzoltók létra segítségével az állatot kimentették.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó csütörtökön hajnalban Baján, a Türr István hídnál. A bajai hivatásos tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Két személykocsi karambolozott csütörtökön kora reggel Újmohácson, a Horváth Sándor utcában. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők három embert szállítottak kórházba. 

Szerdán még egy esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fa eltávolításához.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!