Október legjei

2023.12.30. 16:11

Több halálos baleset is történt októberben Bács-Kiskunban

Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink októberben.

Baon.hu

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött az 55-ös főúton, egy ember életét vesztette

Fotó: Pozsgai Ákos

Az M5-ös autópálya 91-es kilométerénél a Budapest felé vezető oldalon egy személyautó – eddig tisztázatlan okból – a belső szalagkorlátnak ütközött, majd átszakította azt, és az ellentétes irányból érkező tehergépkocsinak ütközött. Az ütközés következtében a tehergépkocsi is átszakította a belső szalagkorlátot és az ellentétes irányból érkező személygépjárműnek ütközött. A baleset során egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség adatai szerint frontálisan ütközött egy motoros és egy Fiat Ducato az 5302-es számú út 36500 méterénél, Kiskunfélegyháza és Fülöpjakab között pénteken 11 órakor. A motorkerékpáros a helyszínen életét vesztette. 

Az egyik kecskeméti dohánybolt alkalmazottja tavaly szeptembertől idén január 11-ig, 58 alakommal úgy járt el, hogy a vásárlásokat sztornózta a pénztárból, majd a vásárlás értékével sajátjaként rendelkezett. Így hozzávetőleg 750 ezer forintot szerzett. A nőnek ez még nem volt elég, rendszeresen fogyasztott a dohánybolt árukészletéből üdítőt, édességet és dohánytermékeket.

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze az 55-ös főúton, Ásotthalom közelében. Helyszíni információink szerint a balesetben egy nő a helyszínen életét vesztette, kiskorú gyerekei és több felnőtt, összesen nyolcan, megsérültek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, órákra lezárta a rendőrség az utat.

Motoros és személyautó karambolozott Nagykőrös és Lajosmizse között, a Csemői elágazásnál. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. A baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett. A balesetben a motoros a helyszínen életé vesztette.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában