Baleset

2023.09.05. 07:48

Egy két hónapos gyermeket is kórházba szállítottak, miután autójuk szalagkorlátnak csapódott az M5-ösön – galériával, frissítve

Egy sávon halad a forgalom a főváros felé vezető irányban.

Baon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (11:05) 

Két felnőttet és egy két hónapos kisbabát szállítottak a mentők kórházba, amikor autójukkal a szalagkorlátnak csapódtak és kamionnal ütköztek az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza határában. Szeged felől haladt a vendégmunkás család a személyautóval. Úgy tudjuk, hogy a kocsi nagy sebességgel először a belső szalagkorlátnak ütközött, majd egy kamion hátuljának csapódott, és a külső szalagkorlátnak sodródva állt meg. Információnk szerint a benne ülő apát, anyát és két hónapos kisbabájukat a mentők kórházba szállították. Az autót, a kiérkező kiskunfélegyházi tűzoltók áramtalanították. A kamion vezetője nem sérült meg.  A baleset miatt nagy torlódás alakult ki az M5-ös érintett szakaszán, ahol a feltorlódott kocsisorban újabb két jármű ütközött össze. 

Korábban írtuk:

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M5-ös autópálya 114-es kilométerszelvényénél, Kiskunfélegyháza térségében, a Budapest felé vezető irányban – írja a katasztrófavédelem. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen négyen utaztak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, beavatkozásuk idejére egy sávon halad a forgalom az érintett útszakaszon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!