Galériával / Frissítve

2022.10.12. 14:33

Árokba borult egy autó Majsánál, több ember megsérült a balesetben

Hárman megsérültek szerda délután három óra után nem sokkal Kiskunmajsa közelében az 5402-es számú Kiskunhalasra vezető úton. A helyszínre tűzoltók, mentők és mentőhelikopter érkezett, a baleseti helyszínelő mellett bűnügyi helyszínelő is vizsgálódik, mert nem tisztázott, hogy ki vezette az autót

Baon.hu / Pozsgai Ákos

A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak.

Fotó: Pozsgai Ákos/ archív-felvétel

Frissítve (17.57):

A baleset Kiskunmajsa közelében történt, amikor a 34-es és 35-ös kilométer szelvényben, információink szerint egy személyautó több járművet is előzött egy enyhe ívű bal kanyarban, ahol neki ütközött oldalról az egyik előzött járműnek és egy szemből érkező autónak is. A személyautó ezután lesodródott a bal oldali árokba, ahol megpördül és átborult, majd egy kerítést átszakítva a legelőn a kerekein állt meg.

Úgy tudjuk, hogy mire a kiskunmajsai hivatásos és önkéntes tűzoltók kiértek, már a sérültek nem voltak az összetört járműben. Kiskunmajsáról és Kiskunhalasról érkeztek mentők a helyszínre és egy mentőhelikopter is. Egy ember súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopterrel szállították kórházba, egy súlyos és egy könnyebb sérültet a mentők a kiskunhalasi kórházba szállítottak.

Helyszíni információink szerint az autó egyik utasa azt állította, hogy a sofőr elmenekült a helyszínről, ezért a balesetvizsgáló mellett bűnügyi helyszínelő is érkezett a balesethez, hogy rögzítsék az autóban is a nyomokat. A baleset pontos körülményeit és hogy ki vezette a baleset idején a járművet, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Korábban írtuk:

Árokba hajtott egy személyautó az 5402-es úton, a 34-es és 35-ös kilométer között, Kiskunmajsa és Kiskunhalas közötti útszakaszon. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Mentőhelikopter érkezik a helyszínre. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – írja a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!