Kiskőrös

2020.11.13. 10:24

Ittasan kéregetett az üzletben, majd felborította az állványt

Garázdaság vétsége miatt vádat emeltek egy férfival szemben, aki Kiskőrös központjában több üzletbe betérve pénzt kért az eladóktól, majd miután kizavarták, balhézni kezdett.f

Hraskó István

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Dr. Négyessyné dr. Bodó Marianna, a megyei főügyészség helyettes szóvivője elmondta: a kiskőrösi férfi idén június 30-án délután ittasan bement Kiskőrösön az egyik városközponti ruházati üzletbe, ahol az eladótól pénzt kért. Ő közölte vele, hogy nem ad és kérte, hogy hagyja el a boltot, ám mivel vádlott nem mozdult, az eladó erélyesebben ismét távozásra szólította fel, hozzátéve, ha nem tesz ennek eleget, hívja a a rendőrséget. A férfi távozásakor dühösen megrángatta a kirakatban lévő próbababát és káromkodva becsapta az ajtót. Nyomban bement a szomszédos rövidáru üzletbe és ott is kéregetett. Miután itt is elutasították és kizavarták, a férfi a bolt közepén lévő, áruval teli állványhoz lépett és nagy erővel felborította.

– Kár egyik üzletben sem keletkezett, azonban az ittas férfi kihívóan közösségellenes erőszakos magatartása másokban megbotránkozást, riadalmat keltett – mondta el dr. Négyessyné dr. Bodó Marianna.

A többszörös visszaeső férfit az ügyészség garázdaság vétségével vádolja. A szabadlábon lévő vádlott ügyében a Kiskőrösi Járásbíróság fog dönteni.

Borítóképünk illusztráció.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!