Természetgyógyászat

2024.09.14. 14:01

A testi-lelki harmóniáról szól a kétnapos kecskeméti rendezvény – galériával, videóval

Pénzvonzó piramis, ingák, ezoterikus tanítások, jóga, önismeret és a természetgyógyászat különböző területei – mindez a kecskeméti Tudomány és Technika Házában található meg a spiritualitás iránt érdeklődők és az önmagukat keresők számára a szombaton megnyílt, kétnapos Harmóniában Önmagaddal című rendezvényen.

Horváth Péter

A rendezvény főszervezője, Kócsó Tünde a megnyitón elmondta, álma volt az esemény, melynek célja, hogy az embereket egészségesebbé tegyék. Mint mondta, az emberek sok esetben nem tudják, hogy nem egyféle gyógymód létezik a betegségükre. A rendezvények közel 30 kiállító mutatja be az alternatív orvoslás lehetőségeit, táplálékkiegészítőket, egészséges italokat lehet kóstolni. Nemcsak a fizikai testtel, hanem a lélekkel is foglalkoznak, így zenei produkciók is várják az érdeklődőket.

Harmóniában Önmagaddal, rendezvény, Kecskemét
A Harmóniában Önmagaddal című rendezvényen egészséges italokat lehet kóstolni
Fotó: Bús Csaba

Engert Jakabné alpolgármester megnyitóbeszédében méltatta a rendezvényt. Kiemelte, hogy a Harmóniában Önmagaddal a testi-lelki egészség és a belső harmónia megteremtésére fókuszál. A kétnapos rendezvény segítség arra, hogy ez megvalósuljon, és kapcsolatba kerüljünk belső értékeinkkel. Az alpolgármester szerint a sokszínű programkínálat számos lehetőséget nyújt e cél elérésére mindenki számára.

Dr. Simon Norbert zongorán, Polyák Zsóka és Balog-Pulius Emese fuvolaművészek és Termul Brigitta költő. A programon vasárnap is várják az érdeklődőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!