Gyerekprogram

2023.11.06. 19:12

A zene segítségével kapcsolódhatnak ki a gyerekek a kecskeméti Összhang Műhelyben – galériával, videóval

A Hunyadivárosi Közösségi Házban a gyerekek is kikapcsolódhatnak, például a zene segítségével. Minden pénteken várja az érdeklődőket az Összhang Műhely.

Orosz Fanni Flóra

A gyerekek szívesen vesznek részt az Összhang Műhely foglalkozásain

Fotó: Orosz Fanni Flóra

Ellátogattunk Horváth Zsófia és Závori Erika foglalkozására: az Összhang Műhelybe. A 9-14 éves gyerekekből álló csoport szeptember óta minden pénteken a hangok, a dallamok és a zene segítségével kiszakadnak néhány órára a valóságból, és különböző fejlesztő és egyben szórakoztató gyakorlatokat végeznek.

Legutóbb például videoklipet forgatott a csapat, ahol a diákokat egyesével megkérdeztük, hogy miért is szeretik a műhelyben tölteni a szabadidejüket. Szinte egytől egyig mindenki kiemelte a közösséget. A gyerekek szeretnek egy csapathoz tartozni, ahol mindenki különlegesnek érezheti magát. Szeretnek énekelni, táncolni, sőt olyan is van közöttük, aki a jövőben szívesen lenne énekes. Az biztos, hogy a gyerekek az Összhang Műhelyben elsajátíthatják az együtt zenélés örömét, különböző színpadi gyakorlatokban szerezhetnek tapasztalatot, és nem utolsó sorban, fellépéseken is megcsillogtathatják tehetségüket.

A programban folyamatos a becsatlakozási lehetőség egyéni egyeztetés alapján. Érdeklődni telefonon keresztül lehet Horváth Zsófiánál a 30/954-3118-as vagy Závori Erikánál a 30/287-7706-os számon.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!