Reality

2024.09.10. 09:31

A Kísértés: a kecskeméti Ingéből nem váltott ki érzelmeket a privát randi

A TV2 A Kísértés realityjében hétfőn este tovább bonyolódtak a kalandok. A Bács-Kiskun vármegyéből származó szereplők közül Inge privát randira ment, Lóri közös randira, míg Linda úgy tűnt, élvezi a szingliséget. Hogy meddig? A keddi előzetes szerint nem sokáig.

Sebestyén Hajnalka

Néhány nap szünet után folytatódott hétfő este a Thaiföldön forgatott A Kísértés, a párok próbája. Mind a lány, mind a fiú villában kivillant A Kísértés gömbje, mely egyértelműen jelzi, a párok közül mindkét nemnél valaki átlépte a határt. Közben mennek a flörtök, a csábítások és persze a kísértő lányoknál az acsarkodás, áskálódás. 

A Kísértés, randi, Kecskemét
A Kísértés: Ingét Norbi hívta privát randira
Fotó: TV2

A fókuszban a privát randik álltak. Bár míg a kecskeméti Inge és az őt választó Norbi randija elég laposnak bizonyult, az érzelmek csak Norbi részéről zsongtak, addig a másik ranidpáros, Geri és Cynthia élte a romantikát a gyönyörű tengerparton. Az adás utolsó perceiben pedig a fiúk és kísérőik közös randijába kaphatott bepillantást a néző. Egy biztos, gyönyörű tájakon jártak, vízesésben fürödtek, de a romantika egyelőre nem kapott benne nagy szerepet. 

A hétfői adás azonban sokkal inkább szólt Noelről és háremhölgyeiről. Bár ő személy szerint Natira szavazott, és vele töltötte az éjszakát, ahol csók is csattant. A többi lány, különösen Tina még reménykedik. Okkal, hiszen Noel elejtette, hogy Tina lenne a legesélyesebb arra a való életben, hogy randira hívja. Itt a villában azonban Natit szeretné megismerni. Mint később kiderült, a csók elég kiábrándító volt számára Natival. Közben a kísértő csajok Tinát buzdítják, és Natira fújnak. 

Bonyodalmak A Kísértésben

Geri és Cynthia kapcsolata elsimulni látszik, de a keddi előzetes szerint további bonyodalmak ígérkeznek. Sőt, még Linda neve is felvetődött Geri részéről, mintha bánná a dolgot, hogy kedvesét már az első napokban megcsalta. 

Inge stabilan kitart szerelme, Lóri mellett, és ez úgy tűnik, kölcsönös. Dusánról nem sok szó esett, akárcsak Brigiről. Bár Máté továbbra is keresi Brigi kegyeit, és bizakodik, egyelőre sikertelenül. A csengődi származású Linda mulat és próbálja feledni Gerit, de a keddi előzetesből úgy tűnik, kiakad a kísértő fiúkra, eltörik nála az a bizonyos mécses, vagyis inkább pohár.

A megsértett Dorina és a kísértő Zotya románca kezd beérni, a hétfői adásban már többször megérintik egymást, talán pont miattuk villan majd ki az egyik vörös gömb. 

Aki kíváncsi a további fordulatokra, kedd este 21.30-kor kezdődik A Kísértés újabb része. A párok próbája a TV2 műsorán hétfőtől csütörtökig 21.30-tól látható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!