TV2

2024.09.03. 10:20

Kigyulladt a vörös gömb A Kísértés műsorában

Fokozódnak az izgalmak a TV2 új reality műsorában, A Kísértésben, melyben három versenyző is Bács-Kiskunból érkezett, Inge, Lóri és Linda.

Sebestyén Hajnalka

A hétfői adásban volt minden: veszekedés, könnyek, acsarkodás, ármánykodás, szexi ruhák, kőkemény izmok és még a Kísértés gömbje is kigyulladt. Ez pedig azt jelenti, hogy az egyik srác átlépte a határt. 

A Kísértés, reality, tv2
Kigyulladt a vörös gömb A Kísértés műsorában
Forrás: TV2

Thaiföldön forgatták le A Kísértést, azaz a párok próbáját. Izgalmasan indult a reality, már az első részben az egyik pár összeveszett. A második részben, hétfő este pedig már ki is villant a Kísértés gömbje. A vörös fény egyértelműen jelezte, hiába ígérte meg mind a négy srác és lány, hogy kitart szerelme mellett, az egyikük máris megszegte. Hogy ki, az egyelőre nem derült ki. Csak annyi biztos, hogy az egyik srác. 

A képkockákból annyi bizonyos, hogy Gergő és Dusán is beinvitálta a randira hívott lányt a szobájába, de hogy mi történt pontosan, még rejtély. Lehet, hogy mégsem közülük volt az egyik. Talán a kedd esti epizódban kiderül, a Tábortűz ceremóniánál. 

A hétfői adásban Noel és Dorina veszekedése folytatódott. Úgy tűnik azonban, Dorinának nem kell féltékenynek lennie Natira, mert a 21 éves szőke bombázó nagyot csalódott Noelben, akit hidegen hagyott, amikor bepánikolt, és nem tartott vele a kalandpark csúszópályáján. 

Noel végül Gergővel együtt csúszott le, mert az ő választottja, Cynthia is pánikolva lecsatolta magát. Gergő azonban nem ezért csalódott választottjában, aki iránt élénk érdeklődést mutatott, nem törődve azzal sem, hogy ez párjának, Lindának mennyire nem esik jól. A hétfői adásban elárulta, hogy Cynthia nagyon hasonlít egykori menyasszonyára, akit balesetben veszített el. Erre a fiatal szépség nemhogy meghatódott volna, hanem szemére vetette, hogy ezt most miért találta ki, biztosan hazudik. 

Zajlanak az események, miközben a néző gyönyörű tájakat, csábító idomokat láthat, és egy kicsit irigykedhet, hogy de jó lenne most épp ott jet-skizni, ahogyan tették ezt a versenyző lányok a csábítóikkal. 

A kaland folytatódik: A Kísértés, a párok próbája a TV2 műsorán hétfőtől csütörtökig 21.30-tól láthatók.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!