Herczeg-Kis Bálint

2024.06.19. 15:58

Meguntad a főzőcskézést? – az Exatlon-bajnok mutat egy tuti tippet

Herczeg-Kis Bálint, kecskeméti Exatlon-bajnok ezúttal egy videót osztott meg követőivel, melyben egy nagyon egyszerű finomság elkészítését mutatja meg.

Baon.hu

Herczeg-Kis Bálint már máskor is osztott meg követőivel receptötletet, azonban legújabb videója eléggé megosztó követői körében.

recept, Herczeg-Kis Bálint, burrito
Herczeg-Kis Bálint
Forrás: TV2

A videóban 30 darab burritot készít el, melyeket aztán a fagyasztóba tesz el, így bármikor, ha nincs kedve, vagy ideje főzőcskézni, akkor ez kéznél lesz és csak ki kell venni a fagyasztóból, és csak meg kell melegíteni. Rengeteg zöldséget, egészséges hozzávalót pakol a finomságokba, változatos ételeket kreálva ezzel. Lépésről lépésre megmutatja az elkészítés menetét, a hússütéstől egészen az elcsomagolásig.

Követői elég megosztó kommentekkel bombázzák a posztot, sokak szerint nagyon szuper ez a megoldás, mások szkeptikusan állnak az ötlethez, és sok kérdés merül fel bennük a videó kapcsán, például, hogy a friss zöldségek milyenek lesznek a fagyasztás után:

Brutál finom lehet,, nem ettem még ilyet,, NAGYON JÓ AZ ÖTLET!

– írta egyik követője.

Fagyasztóból kivéve hogyan varázsoljátok ehető állapotba?

– kérdezte egy kommentelő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!